Els millors àpats

Embolcalls d’enciam de gambes amb esmalt de soja amb salsa de cacauet Ràpid – Fàcil – Deliciós …

Embolcalls d’enciam de gambes de soja amb salsa de cacauet Ràpid – Fàcil – deliciós 🍤🥬🍤🥬🍤🥬🍤🥬🍤 Vaig convertir la meva recepta de rotllets primavera de gambes de soja (vegeu el vídeo i la publicació anterior) en embolcalls d’enciam a Romaine. No en tinc prou d’aquesta salsa de cacauet. Aquesta vegada, vaig posar els embolcalls en capes amb alguns dels meus fideus d’ou sense farina (vegeu a la publicació anterior) per obtenir una textura diferent amb el cruixent de les verdures. Les gambes triguen menys de 5 minuts a coure. La half més extenuant és tallar algunes verdures i treure unes quantes fulles d’herba. La millor half és el bé que et sents després d’omplir-les! Fes aquests avui!! .⁣ .⁣ .⁣ .⁣ .⁣

Related Articles

4 Comments

  1. Yum! I love adding shrimp to my dishes.

Back to top button