Els millors àpats

Fa poc vaig tenir un dia de nois amb els nois (va enviar la senyora a les seves mares), el meu amic…

Recentment vaig passar un dia de nois amb els nois (va enviar la senyora a les seves mares🙊), el meu amic “Mr Baklava” va portar una safata amb les seves delicioses delícies de thebaklavacompany Estava pensant en tenir-ho tot per a mi, però després vaig decidir compartir-ho. . Són boníssims! No pots tenir-ne només un. Recordo que vaig tenir la type d’haver estat un dels provadors inicials: només han millorat amb el temps. Gran acompanyament amb una mica de te i una pipa de shisha a l’aire lliure en un dia preciós com podeu veure. Els recomano molt si encara no ho heu provat: poseu-vos en contacte a través del seu Instagram i demaneu un lot per a vosaltres i la família, no us decebrà.

Related Articles

Back to top button