Els millors àpats

LOBSTER TAIL BANDWAGON Els vaig veure a tot el meu feed a NYE! Simple però elegant…

🦞LLOBSTER TAIL BANDWAGON🦞 Els vaig veure a tot el meu feed a NYE! Pantalons senzills però elegants 💃🏼 1️⃣ Papallona les cues 2️⃣ Fondre la mantega amb l’all picat, escalunyes picades, julivert, pebre vermell i abocar-hi per sobre de les cues –ho tot. 3️⃣ Cuixar les cues (a uns eight polzades del grill) fins que les closques siguin de shade vermell brillant. Traieu del forn i afegiu-hi la cobertura: (això és per a 2 cues de 6 unces) 1 cullerada de mantega fosa combinada amb 2 cullerades de pa ratllat Panko, 1 cullerada de formatge parmesà, més julivert, més pebre vermell, sal i pebre. 4️⃣ Posa-ho de nou sota el grill fins que la cobertura estigui daurada. YUM al meu TUM

Related Articles

Back to top button