Els millors àpats

Netegeu la nevera! Espaguetis cremosos de xoriço i ceps M’encanta la nevera…

Netegeu la nevera! Espaguetis cremosos de xoriço i bolets M’encanta una nevera per netejar les cuines, em sembla que preparo alguns dels meus plats preferits. A la cara… normalment no recordo què hello vaig posar jaja Aquesta és una recepta aproximada ; + xampinyons tallats per la meitat + qualsevol pasta (jo vaig fer servir espaguetis) + rodanxes de xoriço picades + salsa de pesto de tomàquet i mascarpone + rajolí de nata + oli de bitxo – coure la pasta i deixeu-ho al costat. Mantingueu un cullerot d’aigua de pasta -coeu els xampinyons en una paella ben calenta fins que estiguin daurats i reserveu- a la mateixa cassola, afegiu-hi el xoriço i deixeu-ho coure 2 min. Afegiu-hi el pesto i la nata, deixeu-ho bullir i reduïu – afegiu-hi sal i pebre al gust. Quan la salsa hagi espessit, afegiu-hi la pasta i deixeu-ho tapar. – Servir en un plat. A la mateixa cassola on hello havia la pasta, torneu a posar els bolets a la paella i deixeu-ho coure a foc alt durant 1 minut; poseu-hi els bolets o la pasta. Rega’l amb oli de bitxo..GAUDIU!

Related Articles

Back to top button