Els millors àpats

No puc començar a dir-vos el nivell d’emoció que tinc quan la meva fruita local i…

No puc començar a dir-vos el nivell d’emoció que tinc quan la meva botiga native de fruites i verdures ofereix noves llaminadures. Avui he anat a caminar diàriament a boroughmarket i he parlat amb l’equip de turnipsborough. Estava a la recerca de raves així que em van ensenyar aquestes diferents varietats de raves….omg 🙌🏼 aquests colours! He comprat un de cadascun i faré una obra de teatre per esbrinar què funciona millor amb quin ect. El primer és el primer, el temps de decapat. He inclòs algunes baies de ginebre i grans de pebre blanc en aquest lot.

Related Articles

6 Comments

  1. #freshfood#radish#vegetables#foodiesofinstagram#foodobsession#whatscooking#letseat#foodphotography#foodblogger#boroughmarket#londonfood#londonfoodies

Back to top button