Els millors àpats

Pollastre ennegrit amb fideus d’all i verdures fregits Ha estat una mica…

Pollastre ennegret amb tallarines d’all sofregits i verdures Ja fa una estona, però hem tornat! Al meu fill li encanten els fideus. Prendria fideus Three vegades al dia si li deixés! Fa més d’una setmana que em demana que cuini un plat de fideus, així que finalment vaig arribar a fer-ho. Aquest és el meu pollastre ennegret amb bitxo sofregit i fideus i verdures d’all. Vaig marinar el pollastre i el vaig deixar a la nevera tota la nit. Els fideus estaven prèviament en remull i no bullits: vaig fer servir aigua calenta de l’aixeta, escorreguda tan bon punt els fideus es van deixar anar i separats. D’aquesta manera no queden massa cuites. Els verds inclouen bok choy, pebrots verds i cebes blanques. Com que vaig preparar abans, el temps de cocció va ser només d’uns 20 minuts en complete. En primer lloc, vaig cuinar el pollastre a la planxa (temps de cocció: 15-20 minuts) i vaig cuinar la resta mentre el pollastre es cuinava. Els fideus van trigar uns 5-6 minuts i els verds uns 3-Four minuts. Ha sortit tot genial! El pollastre period sucós amb un bon gust fumat, dolç i picant. Els fideus eren ferms, fumats i alls amb una puntada picant. Els verds eren bons i cruixents. Li vaig preguntar al crític com period: la seva resposta va ser “està bé…” i després va continuar sense deixar ni una especificació al seu plat 😂 Marinada de pollastre: salsa de soja (clara i fosca), oli de bitxo i pasta de bitxo, sucre moreno, mel, espècies xineses 5, pebre vermell, suc de llimona, farigola seca i marduix, vinagre de vi blanc, gingebre picat i all. Cuina a una planxa superior plana (primer costat de la pell), fins que les dues cares estiguin caramel·litzades, ennegrides i cuites. Vaig col·locar un altre factor pla a sobre del pollastre amb una mica de pes per mantenir el pollastre aplanat. Els fideus es van fregir ràpidament en un wok calent amb all picat, pasta de bitxo amb salsa de soja, sal i pebre i una mica de missatge. Les verdures es van amanir amb gingebre, all, sal i pebre, msg. Fes-nos saber què en penses, comenta, m’agrada i comparteix-ho amb altres persones que els agradaria.

Related Articles

Back to top button