Els millors àpats

RAÏM SOUR PATCH!! Llisca per veure el vídeo Aaaaaahhhhhh!! Canvi de joc! Jo en contra…

🍇 RAÏM PATCH SOUR!! 🍇 🎥 Llisca per veure el vídeo Aaaaaahhhhhh!! Canvi de joc! Em considero un coneixedor de gominoles. Si fossin nutritius, menjaria més? Ja. Viuria d’ells. Vaig sentir parlar d’aquesta tendència i li vaig provar. AQUESTES SÓN ELS VERITATS. Desig conquistat. Tenen exactament el gust dels caramels!! 🤯 1️⃣Simplement, clava un raïm per l’extrem de la tija (o utilitza escuradents), submergeix-lo en aigua (utilitza suc de llima per fer-los més àcids!!) i submergeix-lo amb gelatina aromatitzada. Així és, gelatina en pols. 🍒Aquí tenim Lime, Cherry i Very Berry. Estic a la recerca del sabor de síndria Jolly Rancher! TBC… 2️⃣Colocar sobre paper encerat o silicona i posar a la nevera perquè es mantingui un mínim de 2 hores. Això és. Estic planejant empacar-los en porcions i congelar-los… La textura sembla encara més la actual… així que, em fa que el dia sigui molt més brillant. ☀️

Related Articles

Back to top button