Els millors àpats

Rolls de tonyina picant… Baix en carbohidrats! Si la part d’enrotllar sushi és massa feina, això és…

🍣Panets de tonyina picant… Baix en carbohidrats! 🍣 Si la half d’enrotllar el sushi és massa feina, també és excel·lent a l’estil “poke-bowl”! Estic molt emocionada amb aquesta recepta. Vaig menjar bàsicament tot aquest plat i després em vaig sentir lleuger com una ploma. Una bona manera d’aconseguir verdures addicionals i greixos saludables! “Sticky Sushi Rice” s’elabora amb coliflor arrosada, formatge crema i vinagre d’arròs. Es cuina i s’enrotlla amb un peix de la teva elecció (o només verdures!), alvocat, cogombre, cebolleta i alguns… sriracha Mayo 😋 Fes una ullada a la història de l’arròs de sushi al meu tutorial destacat! Ingredient exacte Mides per a l’arròs enganxós de sota ⬇️ 🥢 1 cap de coliflor arrossada a la batedora o al processador d’aliments. Coure per suavitzar a la paella. 🥢 afegiu 2 cullerades de soja 🥢 afegiu 2 cullerades de vinagre d’arròs i una mica de sal. Quan ja no és molt cruixent, ja està fet, que triga menys de 5 minuts. Tampoc és massa suau, voleu una mica de textura. 🥢 Doblegueu la punta de formatge crema de 6 oz*, assegureu-vos que l'”arròs” estigui refredat abans de rodar. Si menges en un bol, endavant! Vaig servir el meu amb el tradicional wasabi, gingebre escabetxat i salsa de soja. YUM

Related Articles

Back to top button