Els millors àpats

Salmó a la barbacoa amb salsa de nectarina i Anaheim rostit perquè l’ESTIU SUPER FÀCIL…

Salmó barbacoa amb salsa de nectarina i Anaheim rostit 🌶 Perquè l’ESTIU ☀️ SÚPER FÀCIL, i també bonic! Brillant en sabor i shade, perfecte per a un sopar de posta de sol 🌅 Amb les restes, poseu-ho a sobre de verdures cruixents amb més salsa i una vinagreta de coriandre de llima!! (Recepta per venir) Vaig condimentar el filet de salmó amb “Surf’s Up” de oceanstatepepperco i després vaig raspallar una capa del meu Candy Child Ray preferit (el dolç i picant). Coure al forn a 425 graus durant 11-14 minuts depenent del gruix del filet. Ho acabo amb 1 minut sota una graella alta per cruixent una mica aquesta salsa. Per a la salsa, piqueu: 1 tomàquet mitjà 1 nectarina gairebé madura (el cruixent és agradable) o utilitzeu un préssec! La meitat d’una palma de ceba vermella petita/mitjana de coriandre i afegir suc d’1 llima, S & P (també vaig afegir cibulet del meu jardí només abans d’aconseguir) Els pebrots els vaig fer a la brasa fins que se’ls va pelar la pell. Eren un altre element fantàstic i encantadors a la taula de servir. 😚

Related Articles

Back to top button