Els millors àpats

Verat Teriyaki i Verat a l’estil Miso Goma-ae. Bon any nou nois! Un altre tu…

Verat Teriyaki i Verat a l’estil Miso Goma-ae. Bon any nou nois! Un any més ple de nous propòsits, il·lusions i promeses. Els Shans, desitgem a tothom bona salut i un futur millor, no sé com hem passat el 2021 tan ràpid! M’agradaria començar l’any compartint aquest plat d’inspiració japonesa. M’encanta el verat! Un peix de gran sabor que és tan bo per a tu i disponible en abundància. Trobo a faltar els dies en què vaig poder dirigir-me a la costa i agafar alguns dels meus. Creixer en un verat domèstic bengalí significava una cosa: el verat chatni (yum). Per als qui no sàpiguen què és, penseu-hi com una amanida de peix en escates amb ceba, coriandre, espècies, and so forth. A mesura que anava explorant més amb el menjar, vaig descobrir diferents maneres de menjar aquest deliciós peix. Vaig veure aquests filets al supermercat i no em vaig poder resistir, els vaig haver d’aconseguir. El verat és una opció fantàstica per al peix a l’estil teriyaki, els seus olis naturals amb la dolça salsa teriyaki creen un sabor umami increïble. El peix el vaig preparar fent talls pel costat de la pell, després marinat en una barreja de salsa teriyaki, salsa de soja, all i gingebre picats, sucre moreno, suc de llimona, sal i pebre, estragó sec i uns flocs de bitxo per escalfar una mica. Després de marinar, simplement els vaig sofregir a foc mitjà-baix: primer el costat de la pell, vaig quedar tan agradable i cruixent i després ho vaig donar la volta. Les verdures (bròquil, mongeta verda, kale) es van escaldar en aigua bullint amb sal durant uns minuts i després van passar sota una aixeta freda per aturar el procés de cocció. A continuació, sofregiu ràpidament a foc fort amb ceba i alls sofregits i una salsa de miso (pasta de miso blanc, sal i pebre, oli de sèsam, vinagre de sushi, salsa de soja) perquè quedin cruixents. Tot servit sobre un llit d’arròs blanc rematat amb ceba tendra, llavors de sèsam torrades i escates de bitxo. Tot va ser una delícia. Prova-ho i fes-ho per tu i per als teus éssers estimats, i comparteix com et va.

Related Articles

Back to top button